dissabte, 27 de juliol del 2013

46.- CAMINADA VESPERTINA I SOPAR COMPARTIT

DE TORRE BARO A BELLATERRA, VESPERTINA AMB SOPAR (MAXIM 40)
Amb l’èxit de l’anterior nocturna em be de gust repetir-ho i a més per una ruta molt fàcil de seguir i una bona àrea de taules per compartir sopar.
Quedem a les 18:15 hores ben puntuals a la estació de tren de Renfe Torre Baró (1 zona pels de Barcelona). Si ja se que farà calor... doncs barret i aigua.
Travessem el barri i ens enfilem cap a la muntanya per anar cap el Parc de Can Cuiàs i el seu mirador de l’estrella.
Ens orientem cap a Cerdanyola on ens hi apropa la serra de Na Joana. Vull entrar a Cerdanyola per uns camps, amb vinyes i restes de l’aqüeducte del Vallès... fins la riera.
Ara toca riera amunt, pràcticament plana, cap el parc tecnològic del Vallès que voregem, tornem a creuar la riera i tot de camps de blat i ja som a la Renfe Autònoma. He fet el camí i pràcticament no hi ha asfalt fins el campus de la Universitat Autònoma.
Entrem al campus de l’autònoma per anar a buscar l’àrea de taules on fer el sopar compartit.
Per tornar tenim la Renfe que el darrer tren surt 22:57 o el FGC amb trens 22:44, 23:25 o 00:10. Cal un bitllet de dues zones.
Com ho veieu ? Anem de vespertina i sopar compartit ?
DADES PRACTIQUES
Lloc i data de sortida: dissabte 27-7, a les 18:15 hores. Renfe Torre Baró. Hi paren tots els trens que van cap a Terrassa o Manresa, línia R4 o R3. Us demano que sigueu molt puntals: a les 18:30 comencem a caminar.
Temps i distancia: 3 hores més el temps de sopar. He calculat uns 11 km. Una mica de pujada al principi i després anem baixant.
Lloc de d’arribada: Renfe Autònoma o FGC Autònoma.
Cal portar: aigua, basto de muntanya, frontal o llanterna, beguda i menjar pel sopar... si voleu compartir.
SOM ADULTS, CADASCÚ ES FA RESPONSABLE DE SI MATEIX


http://www.uolala.com/es/actividades/5011/caminada-vespertina-i-sopar-compartit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada