dissabte, 13 de juliol del 2013

44.- NOCTURNA AMB SOPAR AL PUIG CASTELLAR

Vinga, ja toca fer-ne una de nocturna o quasi.
Us proposo anar a pujar al poblat ibèric del Puig Castellar, veure la posta de sol i baixar de nit. En acabat un sopar compartit.
Quedem a les 19:30 hores ben puntuals al sortida de la Plaça dels Enamorats del metro Església Major, línia 9, a Santa Coloma de Gramenet. Podeu agafar aquesta línia a la Sagrera, línia 1 o 5.
Anem cap un parc, el travessem i agafem un camí i una pista que ens menen al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, on caldrà fer alguna explicació.
Aviat comencem a pujar cap a l’ermita de sant Onofre: es una pujada forta, amb camí de sauló que a voltes rellisca. Cal estar atents, sort que sols son 10 minuts de pujada.
Ja som dalt la Serralada de la Marina amb unes vistes magnifiques a banda i banda: el Barcelonès, el Vallès. Agafem un camí tancat, molt dens amb alguns esbarzers que caldrà apartar cap a l’ermita de Sant Climent, i d’allí tot seguit al poblat ibèric del Puig Castellar per una pista.
Vull arribar al poblat a temps de la posta de sol, i ens hi esperarem fins que es faci fosc. Ara si, avall, avall, no hi secret ni pèrdua, tornem per una pista que ens dura al parc on hi ha unes taules per poder fer un sopar compartit. Si hi claror no encendrem els frontals o lots.
Com ho veieu ? Anem de vespertina, posta de sol, nocturna i sopar compartit ?
DADES PRACTIQUES
Lloc i data de sortida: dissabte 13-7-13 19:30 hores. Metro Església Major, línia 9, sortida plaça dels enamorats. 
Temps i distancia: 3 hores més el temps de sopar. He calculat uns 9 km. Desnivell de pujada 300 m. Sols hi ha un tram amb dificultat que es pot fer be si es porta basto de muntanya.
Lloc de d’arribada: metro Església Major
Cal portar: aigua, basto de muntanya, frontal o llanterna, beguda i menjar pel sopar... si voleu compartir.

http://www.uolala.com/es/actividades/4816/nocturna-amb-sopar-al-puig-castellar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada