dimarts, 9 de juliol del 2013

43.- ANEM A BERENAR A LA FONT GROGA

Anem a una font que fa molt temps que tinc ganes d’anar-hi... i el que és mes curiós es que hi hem passat molts cops ben a prop... la font Groga
Quedem el dimarts 9 a les 18:30 ben puntuals a la sortida dels FGC Vallvidrera Superior, així ja som dalt la muntanya i sols hem de baixar.
Anirem cap al coll de la Vinyassa per creuar la vesant i sortir al coll de l’Erola. Ara ja som a Vista rica i aquí hi ha un corriol que fa molta, molta baixada fins la Font Groga.
No hi ha taules però si uns bancs de pedra on ens podem acomodar per gaudir del berenar compartit. Si porteu per compartir perfecte … i sinó cada u lo seu. Jo portaré moscatell per arrodonir-ho.
Ara toca pujar un altre cop, però ho farem per una pista que van fent ziga zagues, puja però no esgota. Tornem a ser a l’Erola, creuem la vesant i apa a vall, a vall. Passarem per davant de Can Borni, si esta obert podem entrar a mirar el viver i de seguit cap a la Font del Bacallà, Sant Genis dels Agudells i el metro Vall d’Hebron
Com ho veieu ? Anem a berenar a la Font ?
DADES PRACTIQUES
Lloc i data de sortida: parada dels FGC Vallvidrera Superior dimarts 9 de juliol, 18:30 hores, BEN PUNTUALS. Cal agafar qualsevol tren direcció Sabadell o Terrassa i baixar al Peu del Funicular: i allí agafar el funicular. Val la T10. Ei, eu d’agafar algun dels dos vagons de la cua, els altres no obren portes a Peu de Funicular. 
Temps i distancia: 2 hores més el temps de berenar. Hem de baixar 100 metres que després haurem de tronar a pujar. No es difícil. He calculat uns 9 km.
Lloc de d’arribada: metro Vall d’Hebron línia 3 o 5 
Cal portar: aigua, barret, crema solar i berenar .... si voleu compartir.

http://www.uolala.com/es/actividades/4815/anem-a-berenar-a-la-font-groga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada