diumenge, 1 de maig del 2022

233.-Pugem el cul de la portadora

 Sols pel nom ja venen ganes de pujar aquest cim. I quan siguem entre les dues galtes, just on hi ha el “clot” del cul, les vistes de Montserrat son espectaculars.

Aquesta muntanya està just davant Montserrat, tot creuant el Llobregat així que tenim una bona panoràmica de la serralada màgica.

Comencem des de Castellbell i el Vilar per anar pujant gradualment per la banda del darrera la muntanya i aproximant-nos cada cop mes a les vistes de Montserrat.

Dalt de tot pararem a fer una bona sessió de fotos i seguirem ruta per buscar el pla de les bruixes i la baixada a can Tobella per pista.

D’allí una pista paral·lela al Llobregat ens porta fins Monistrol.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:

Data i hora: diumenge 1 de Maig de 2021 a les 10:00 h.

Lloc de sortida: RENFE Castellbell i el Vilar.

Lloc d’arribada: FGC Monistrol

Transport d'anada: tren RENFE línia R4 direcció Manresa. Surt de BCN Sants a les 8:39. Jo pujo a Cerdanyola

Transport de tornada: FGC que ens porta a Plaça Espanya. O be podem fer canvi a Martorell per agafar la Renfe, que és el que faré jo.

Distancia: 15 km.

Desnivell: 400 m. No ho vàrem trobar difícil.

Idioma: la activitat es farà en català.

Preu: 10 euros a pagar en efectiu. Si us plau porteu import exacte. El preu inclou les despeses d'organització, publicació, guiatge. No inclou els bitllets de transport. No targeta ni Bizum.

Cancel·lacions dins de les 24h abans de l'esdeveniment seran comptabilitzades com a no presentat i amb 2 no podries tornar amb nosaltres.

Guiatge: Domenec (687 868 350)

Cal portar: calçat de muntanya, roba segons la climatologia. I aigua farà calor.

Menjar: Esmorzem en arribar a Castellbell, però a l’estació no hi ha bar ni serveis. Dinarem a Monistrol, cadascú porta el seu dinar i si vol alguna cosa per compartir. Farem alguna parada per fer un mos.

RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada