dilluns, 14 d’octubre del 2013

60.- CAMINADA DEL SEGON ANIVERSARI

MAXIM 40
Per celebrar el segon aniversari de les caminades que compartim us proposo repetir la primera que vàrem fer ara fa dos anys: Així que anirem d’Horta a Vallvidrera vorejant el Tibidabo.
Quedem el diumenge dia 3 a les 9:45 a la sortida del metro Mundet, línia III, costat muntanya.
Avancem per dins del bosc fins la font de la Marquesa i ens enfilem per un corriol molt costerut fins la carretera de les aigües: son 15 minuts de pujada forta.
Anem xino xano i tot planet fins el pont de Valldaura amb vistes a banda i banda de la serra i agafem una pista de pujada que farem tranquil•lament fins la torre de guaita del Turo de Valldaura.
Entrem al bosc, ben tapat cap el mirador de la Magarola on podem parar a fer un mos i seguim ja per pistes cap el coll de l’Erola.
Un altre cop dins el bosc per un dels camins mes bonics que conec fins el coll de la Vinyassa i llavors baixada per pistes cap a la font de la Budellera i l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera on hi ha un bar, serveis i taules.
Data i hora: diumenge 3 de Novembre a les 9:45 ben puntuals
Lloc de sortida: Metro Mundet, línia III, sortida costat muntanya.
Lloc d’arribada: Baixador de Vallvidrera, FGC.
Distancia: 14 km aproximats, calculo que unes 3,5 hores.
Desnivell:  la pujada forta la fem al principi, cal anar amb calma. Després ja es tot molt més fàcil.
Preu: gratuït, es el segon aniversari, convido jo.
Cal portar: calçat de muntanya, bastons si els teniu, aigua, esmorzar, i pic pica per fer plegats el dinar al final ….. i ganes de passar-ho bé i compartir. Jo no em puc quedar a dinar.

uolala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada