dissabte, 14 de juliol del 2012

20.- Caminada nocturna revolucionària i sopar a la fresca

Doncs ja ho veieu, l'excursió del del dia 1 no va ser la darrera. Ara us en proposo una de nocturna i revolucionària i un sopar a la fresca.
Quedarem a les 20h al baixador de Vallvidrera dels FGC i farem 1 horeta i mitja de caminada / passejada pels voltants del Baixador: cap al c** Llevallol, el coll de c** Cuias, la font de c** Llevallol i el seu arbre immens, la font de l'Espinagosa i el pantà. Segur que serà diferent del que hem vist sempre... amb la llum del capvespre.
A les 21:30h, aproximadament, arribarem al pantà del Vallvidrera on hi ha unes taules i uns banc...  i allí farem un sopar compartit.
I com que serà 14 de juliol, dia de la revolució francesa:
- Cal portar una peça de roba blava, una de blanca, i una de vermella. Ei, no compte la  roba interior a la francesa  (ningú et demanarà ensenyar-la).
- El menjar per compatir ha de ser de caire francès: formatge, patés, el que vulgueu... com diu el meu fill, una truiteta a la francesa. Si algú porta cargols... jo no en menjaré. Ep.... qui porta quiche lorraine ???
- Tambe s'hi val portar postres... uns petits croisants de xocolata, galetes de mantega, petit fours !!!
- Beguda, esclar. Serà benvingut el Beaujolais i el Moet & Chandon. Hi ha un bareto pero no sé si estarà obert.
Despres de sopar si volem estirar les cames i digerir podem fer un petit tomb de 45 minuts pel fondal de la bulladera i el cami a Vil.la Joana, fins el tren.
Per tornar no hi haurà cap problema perquè els ferrocarrils funcionen fins a les 2:26h (http://www.fgc.cat/downloads/horaris/pdf/nolectiu/BaixadordeVallvid...)
Com ho veieu?
AIXI DONCS CONCRETEM
Lloc de sortida: Baixador de Vallvidrera, 20:00 ben puntuals
Primer recorregut: 1,5 hores, uns 5 km.
Sopar compartit: al pantà de vallvidrera, en les taules de picninc
Vestimenta: preferentment de color blau, blanc i vermell
Cal portar: frontal o llinterna i aigua. I espelmes per il-luminar les taules
Segon recorregut per qui vulgui: 1 hora, 4 km.
Desnivell: en tots dos casos ... molt poquet
Vinga, obrim llista, màxim 48 persones, perquè no hi ha més lloc a l'àrea de pícnic

http://www.singlesbarcelona.es/group/grupactivitatsalairelliure/forum/topics/14-de-juliol-dissabte-20-00-hores-caminada-nocturna-revolucion

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada