diumenge, 1 de juliol del 2012

16.- Caminada de tancament de temporada (o no): Barcelona – Sant Cugat

Aquest cop farem una bona travessa… que no té cap dificultat i sí molts lloc d’interès: Baixador de Vallvidrera - Sant Cugat del Vallès
Quedem l’1 de juliol a les 10:00 al Baixador de Vallvidrera. Voleu tornar a la taula dels Bisbes? o ens enfilem per les escales?… ja ho veurem.
Pista amunt i un caminet molt bonic fins al coll de la Vinyassa, on podem parar un moment per reposar i fer un mos… Hi ha una font municipal.
Corriol cap a la Font de la Salamandra i Vista Rica, i comencem a baixar per la reserva de la Font Groga. Passarem per un pont, que de vell que és sembla romànic, i entrem en la zona més humida de Collserola: tot i ser juliol segur que farà fresqueta.
Arribats a Sant Medir… paradeta per visitar l’ermita i reomplir les cantimplores… No us preocupeu, la font raja a dojo.
Camí avall cap a Sant Adjutori, a veure qui descobreix la cadireta de Sant Medir,
i arribem a l’ermita de forma circular… El homes haurem de fer la pregària de Sant Adjutori … ja us l'explicaré. Ei, i passarem per un forn ibèric.
Continuem per pista, travessem C** Borrell i anem cap al Pi de d’en Xandri… Aquí caldrà fer una bona parada amb moltes fotos… i la recta final fins a Sant Cugat.
DINAR:
Aquest cop celebrarem aquestes caminades amb un dinar de germanor al restaurant La Bolera, on ens proposen un molt bon menú, com podeu veure a l'enllaç http://www.restaurantlabolera.com/ca/men%C3%BA-1_1049
El preu de menú per a grups és de 19,25 euros (IVA inclos) i té una pinta estupenda (perquè aneu obrint gana). Com veieu no hi ha ànim de lucre, es cobra el que diu el restaurant
L'excursió és oberta a tothom. Per no tenir problemes per al dinar (ja que serà diumenge, 1 de juliol, i suposo que hi haurà força gent) hem de reservar lloc. Per tant, qui s'hi apunti que faci un ingrés de 19,25 euros, com a màxim el 26 de juny, al compte:

No us oblideu de posar el vostre nom en l’ingrés i enviar-me un mail perquè me'n quedi constància.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES
Data i hora: diumenge 1 de juliol a les 10:00 hores, ben puntuals.
Lloc de sortida: baixador de Vallvidrera dels FGC.
Lloc d’arribada: Al voltant de les 14,30h a Sant Cugat del Vallès, rambla del Celler, 43 (els FGC són a 10 minuts caminant)
Distància: 12 km, unes quatre hores aproximadament. Hi ha pujada sense cap dificultat, anem per una pista que va planejant.
Cal portar: calçat de muntanya, aigua, barret, crema solar, esmorzar... i ganes de passar-ho bé

http://www.singlesbarcelona.es/group/grupactivitatsalairelliure/forum/topics/1-7-diumenge-10-00-caminada-de-tancament-de-temporada-o-no

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada