diumenge, 12 de juliol del 2020

206.-Camins d'aigua: la rierada anada i tornada

Hi he anat per Sant Joan i hi ha força aigua inclòs per caminar una estona dins la riera.
Sortim de la Floresta i tenim 20 minuts de tram urbà fins un corriol que fa força baixada, amb alguns rocs i arrels, però es bosc tancat.
Ja som abaix la rierada i anem per camins i pistes fins can Castellví i un xic més enllà ja entrem dins la riera. Anirem uns 20 minuts mullant-nos els peus. Si ens deixen els pixapins ens farem una foto de grup.
Tornem enrere per un camí ample i un corriol, desfem camí i ens pararem sota un gran pollancre: a veure quantes mans calen per envoltar-lo.
I ara ve un altre tros per l'aigua envoltat d'altíssims plàtans, n'hi ha un que te 9 braços, fins el gorg on ens podem remullar.
Per acabar una pista de pujada fins Can Busquets, el casino de la Floresta i les escales del Taurell (de baixada) fins l'estació.

Aquesta caminada la vulll fer a poc a poc, trobo que darrerament anem massa depressa. Vull que gaudim del bosc tancat, l'aigua, el ocells i el silenci. I a la riera per descomptat em de vigilar be on posem els peus: no hi ha perill, però podem relliscar. Calculo que serem de tornada a la Floresta a les 14:30 h.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:
Data i hora: diumenge 12 de Juliol de 2020 a les 09:30 h.
Lloc de sortida: FGC La Floresta, linia S1 i S2
Lloc d’arribada: FGC La Floresta,
Ferrocarril d'anada: FGC surt de Plaça Catalunya 9:00 S1, 9:10 S2
Ferrocarril de tornada: FGC de la Floresta hi ha servei cada 10 minuts
Distancia: 12 km.
Desnivell: 150 metres de desnivell acumulat. La primera baixada es "complicada" anirem a poc a poc. Despres tot pla fins la pujada final que és per pista.
Preu: 5 euros a pagar a la sortida. Porteu l'import exacte, si us plau.
INSCRIPCIONS: individuals i personals prement el botó m'hi apunto. Quan estigueu apuntats rebreu un correu de Uolala amb el numero d'inscripció.
Cal portar: calçat de que es pugui mullar, pal de muntanya, roba segons la climatologia. Protecció solar, barret.
Menjar: Esmorzem al tren, comencem a caminar en arribar. Porteu alguna cosa per recuperar forces, el dinar i molta aigua.
RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada