diumenge, 12 d’abril del 2015

103.- Caminada: El Ala Oeste

Com vaig avançar les properes caminades tindran títol de peli-cula, així doncs comencem amb El Ala Oeste, doncs anem a recorrer l'oest de Collserola.

Quedem a les 9:30 a la sortida dels FGC Reina Elisenda, a la Av.Vicenç Foix. Hi ha trens que surten de Catalunya 9:07 i 9.22
Farem un tros urbà per anar a travessar el Monestir de Pedralbes, un recinte emmurallat e històric on segur que molts fa molt de temps que no hi hem passat. No entrarem a l'interior.

I apa ens comencem a enfilar pel Parc de l'Oreneta, a veure si podem veure el castell i més a munt el tren miniatura. Segons la colla que siguem podem decidir fer un curt viatge en tren, per allò de fer una aventura.

Seguim a munt, a munt fins la carretera de les aigües, on després d'un xic a peu pla ens tornem a enfilar per un camí que no te cap més secret que estar atent al terra i no xerrar.

Ja som a dalt de Collserola, justa a Santa Maria de Vallvidrera, amb vistes a banda i banda de la muntanya. Ara anem cap a l'oest on ja divisem Sant Pere Màrtir que es el nostre seguem punt de parada.

Aquí podrem veure les restes de les bateries antiareies de la guerra civil, i un gran paissatge de tot el baix Llobregat. Vinga, anem baixant, baixant, per un sender costerut fins arribar al mirador del Xiprers i reprenem la carretera de les aigües fins el seu final: la Plaça Mireia.

D'aquí ja anem per mig del bosc fins Sant Joan de Deu, entrem al parc de Cervantes i per mig dels roserars que ja deuen estar en flor, ens arribem al punt final: metro Zona Universitaria.

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:
Data i hora: diumenge 12  d'Abril de 2015 a les 9:30 h. Ben puntuals.
Lloc de sortida: Estació FGC Reina Elisenda
Lloc d’arribada: metro Zona Universitaria
Transport: metro i FGC, 1 Zona. Cadascú és paga el seu bitllet.
Distancia: 10 km. 
Desnivell: acumulat de pujada 350 m., i de baixada 400 m. Es pot fer perfectament si estàs acostumat a caminar per la muntanya.
Preu: 5,65 €
Cal portar: calçat esportiu, pal de muntanya, roba segons la climatologia, i aigua.
Esmorzar: Al parc de l'Oreneta, mentre veiem els trens podem parar 5 minuts per fer un mos
Dinar: aquest cop anem a dinar a casa... a la tarda hi ha concert del Messies

RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada