dimarts, 26 d’agost del 2014

87.- Berenar a la font de l'Oreneta

Vinga, el darrer berenar d'Agost: la font de l'Oreneta

Quedem a les 18:30 a la sortida dels FGC Peu del Funicular. Al carrer. Hi van tots els trens que van a Sabadell o Terrassa. Ei, el primer vagó no obre portes, així que pugeu als del mig ;)

Fem un tros urbà pels carrers del barri en pujada fins unes escales que ens duran a la carretera de les Aigües, prop de la font del Mont on podem refer-nos de la pujada.

Ara ja és tot pla, carretera de les Aigües cap a l'oest, amb bones vistes de Barcelona. Passarem pel viaducte de Vallvidrera, villa Paulita i unes cases molt curioses que tenen una cosa blava a la teulada... a veure qui adivina què és ?

I llavors toca baixada per carrer, un tros de camp i entrem en el Parc de l'Oreneta just on hi ha el circuit de tren en miniatura, anem cap el castell i l'àrea de lleure per fer... el berenar compartit !!!

Quan acabem aviat som a la ronda de dalt i en 10 minuts al FGC Reina Elisenda.

Com ho veieu ? 
Anem de caminada i berenar a la font ? 

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:
Data i hora: dimarts 26 d'Agost de 2014 a les 18:30 h. Ben puntuals.
Lloc de sortida: a la sortida dels FGC Peu del Funicular. Al carrer. Hi van tots els trens que van a Sabadell o Terrassa. Ei, el primer vagó no obre portes, així que pugeu als del mig ;)
Lloc d’arribada: FGC Reina Elisenda
Distancia: 7 km. 
Desnivell: una mica de pujada i una mica de baixada. No te dificultat i les vistes s'ho valen.
Preu: gratuït.
Cal portar: calçat esportiu, pal de muntanya, roba còmode, barret, i agua, molta aigua, farà calor.
Berenar compartit: cadascú que porti el que li vingui de gust que ho posarem a les taules i anirem picant i repartint. Hi a qui porta croquetes, truites, pastissos, formatges, etc. També qui porta estovalles i plats de paper.

RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada