diumenge, 29 de juny del 2014

81.- Berenar a la font: de la Mitja Costa

Reprenem els berenars a la font ?

Aquest cop vull anar a estrenar les taules noves de trinca que han posat aquesta primavera a la font de la Mitja Costa, al peu del turó de Montcada.

Quedem a les 18:30 a la sortida carrer Circumval·lació del metro Can Cuiàs, de la línia 11. Aquesta línia es el metro lleuger que surt de Trinitat Nova, on hi va la línia 3 i 4.

Caminem una estoneta per creuar el parc forestal de Can Cuiàs fins el mirador de la Estrella per fer-nos una bonica foto de grup.

Una mica de baixada i pujada per creuar el torrent i anem cap a la falda del turó de Montcada, que no hem de pujar del tot però si una miqueta.

Aviat girem esquerra per un sender seguin el PR35 i anem a parar a la font de la Mitja Costa. Fem un berenar compartit ?

Després amb mitja horeta de camí som a RENFE Montcada Manresa que ens torna cap a Barcelona.

Com ho veieu ? 
Anem de caminada i berenar a la font ? 

INFORMACIONS PRÀCTIQUES:
Data i hora: dimarts 8 de Juliol de 2014 a les 18:30 h. Ben puntuals, feu atenció que el metro línia 11 passa cada 15 minuts.
Lloc de sortida: sortida carrer Circumval·lació del metro Can Cuiàs, de la línia 11. Aquesta línia es el metro lleuger que surt de Trinitat Nova, on hi va la línia 3 i 4.
Lloc d’arribada: RENFE Montcada Manresa
Distancia: 6 km. 
Desnivell: Una mica de puja i baixada, res que no es pugui fer tranquilament.
Preu: gratuït.
Cal portar: calçat esportiu, roba còmode, barret, i agua, molta aigua, farà calor.
Berenar compartit: cadascú que porti el que li vingui de gust que ho posarem a les taules i anirem picant i repartint. Hi a qui porta croquetes, truites, pastissos, formatges, etc. També qui porta estovalles i plats de paper.

RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada