diumenge, 2 de març del 2014

68.- Puig de la Guardia i can Catà

Vinga, anem a fer un cim i visitar un lloc especial pop de Cerdanyola
Quedem a les 10:07 a l’estació de Cerdanyola del Vallès. Si, a i 07 doncs és l’hora que arriba el tren que bé de  Barcelona. Sortint de l’estació feu carrer amunt i a la primera cantonada hi ha un bar, just davant de la biblioteca.
Travessem la vila direcció parc de la riera, per creuar sota l’aqüeducte, passar davant Santa Maria de les Freixes i enfilar cap el cim del Puig de la Guardia. Ja una bona pujada...doncs xino xano. A dalt hi ha unes vistes impressionats del Vallès. AVISO: hi ha una forta pujada QUE ÉS POT FER SENSE PROBLEMES XINO XANO
Baixarem, per l’altre costat per anar vorejant la riera i acostar-nos a Can Catà, aprofitant que és primer diumenge de més i esta obert al públic. Visitarem la font vella i la font nova  on hi ha una llarguíssima taula de pedra: lloc ideal per fer el dinar compartit.
Si arribem molt aviat, o fa fred a la font nova allargarem la ruta tornant cap a Cerdanyola per anar a dinar a l’àrea de lleure del parc de la riera.
Després de dinar i fer una cafè tornarem a la mateixa estació. La ruta es circular.
Data i hora: diumenge 2 de Març de 2014 a les 10:07 h. ben puntuals
Lloc de sortida: Renfe Cerdanyola del Vallès, línia R4.
Lloc d’arribada: Renfe Cerdanyola del Vallès, línia R4.
Distancia: 10 km, calculo 3 hores.
Desnivell: doncs anem a fer un cim de 199 mestres, quasi des de la base. La resta es tot pla.
Preu: 5,65 €
Cal portar: calçat còmode, aigua, bastons, roba d’abric… i ganes de passar-ho bé.  I si voleu, alguna cosa per compartir al dinar.
RESPONSABILITAT: som adults. Cadascú és responsable de si mateix. Ja estàs federat ? Ho pots fer online a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada