dimarts, 17 de setembre del 2013

57.- RUTA GUIADA: LA PENYA DEL MORO I LA SALUT

Diumenge 29-9-13 a les 10:30 h.

MAXIM 30
Us proposo una nova caminada, aquest cop molt facileta: quasi tot baixada.
Quedem a les 10:30 a Vallvidrera Superior, on hi pots arribar amb el funicular que s’agafa als FGC Peu de Funicular.... ja hi hem anat molts cops
El camí dels colls: anem a fer un camí quasi planer que enllaça el coll de Can Cuiàs amb el coll de les Torres, amb unes vistes espectaculars sobre el Baix Llobregat
El camí de turo rodo: pista, camí, sender, cada cop més i més vegetació i a una giravolta una pujadeta fins el turo rodo amb vistes increïbles.
El camí de la Penya del Moro: ara baixada i pista, i al fons una Senyera que ens atrau i ens hi mena... cap a la Penya del Moro, on hi ha restes de un poblat ibèric.
El camí de la Salut: pista de baixada i a banda i banda camps d’oliveres fins l’ermita de la Salut
Es la ruta dels quatre camins
AVISO: aquest cop vull fer una caminada tranquil•la, fins al Salut son només 8 kilòmetres quasi tots de baixada. Així que xino xano, contemplant el paisatge, gaudint de la natura... qui tingui pressa o vulgui un ritme ràpid ... millor que no vingui.
Una cop arribats a l’ermita de la Salut hi ha una àrea de taules on podrem asseure’ns per fer el dinar compartit. Sol haver-hi força gent així que agafarem les taules que podem. Hi ha bar i serveis.

DADES PRACTIQUES
Lloc i data de sortida: diumenge 29-9-13 10:30 hores. Estació Vallvidrera Superior dels FGC. Hi pugem amb el funicular des de Peu de Funicular on paren tots els trens que van a Terrassa i Sabadell. El tren NO obre portes al primer vagó. 
NO, repeteixo NO, aneu al Baixador de Vallvidrera
Temps i distancia: 8 km. Fins la Salut, quasi tots de baixada. De la Salut a l’estació de tren de Sant Feliu de Llobregat: 2 km
Lloc de d’arribada: estació RENFE Sant Feliu de Llobregat
Preu: 5,65 €
Cal portar: aigua, beguda i menjar pel dinar... si voleu compartir. No pararem a esmorzar. 
Dinar compartit: En aquestes sortides acostumen a portar cadascú alguna cosa per dinar i compartir: truites, embotits, formatges, carns arrebossada, amanides de pasta, cous-sous... el que vulgueu. Porteu un plat i una forquilla.

Per apuntar-te:
http://www.uolala.com/es/actividades/5961/ruta-guiada-la-penya-del-moro-i-la-salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada