dijous, 29 d’agost del 2013

54.- CAMINADA I SOPAR AL RACO SECRET DE COLLSEROLA i II

Itinerari:
Com que l’edició anterior va estar limitada a 16 persones i he tingut moltes peticions per conèixer el racó secret... doncs faig una segona edició.
Agrairia als que vàreu venir a la primera edició que si voleu repetir (sereu benvinguts) no us hi apunteu fins el dimarts 27 per tal de deixar lloc primer als que no hi ha anat abans.

Ja sabeu que m’agrada molt fer descobertes i a voltes em fico per camins i corriols desconeguts a veure on vaig a parar. I en una d’aquestes exploracions he trobat un racó amagat, mol tranquil, amb unes vistes esplèndides de Barcelona i dues taules per fer un sopar compartit amb amics.

Així que us proposo que quedem al Peu del Funicular, si, si, al peu: no cal pujar-hi: ho farem a peu. Vull buscar un corriol que vaig fer un dia, que ens durà, de pujada, fins la carretera de les aigües. I llavors ja es tot pla durant 5 kilòmetres. No us dic la direcció que prendrem per no donar pistes d’on es el racó secret.

Per arribar-hi però haurem de fer també una bona baixada on recomano portar basto de muntanya. I ja som a lloc per compartir una bona estona amb els companys de caminada: no oblideu portar menjar per compartir. 

Penseu que se’ns farà de nit tot sopant així que cal portar llanternes o frontals.

En acabat en mitja horeta ja som al metro... no puc dir quin.
Com ho veieu ? Anem al racó secret ?

DADES PRACTIQUES
Lloc de sortida: estació del Peu de Funicular dels FGC, al carrer. Atenció: el vago de davant no obre portes en aquesta estació. 
Temps i distancia: 1,5 hores més el temps de sopar. He calculat uns 6 km.
Lloc de d’arribada: metro línia...
Cal portar: molta aigua, barret, i sopar per compartir. Llanterna, frontal i bastó de muntanya.
SOM ADULTS, CADASCÚ ES FA RESPONSABLE DE SI MATEIX

http://www.uolala.com/es/actividades/5490/caminada-i-sopar-al-raco-secret-de-collserola-i-ii


Comentaris a la ruta:
Cal investigar altres pujades a la carretera de les aigues. Es podria sortir a les 6,30 per tal d'arribar amb mes llum de dia i gaudir de les vistes des de les taules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada