diumenge, 3 de març del 2013

32.- Pujades, baixades i corriols de Collserola

Per la nostra caminada numero 32 anem a pujar un xic el nivell: 15 kilòmetres per travessar Collserola per la pujada més forta que hi conec... ep que ningú s’espanti: es Collserola ;)
Quedem al metro Mundet, línia 3, a les 9:30 del mati. D’allí anirem ben aviat dins el bosc per pujar per la font de la Marquesa i un corriol ben amunt fins el portell de Valldaura. Aquí agafarem una bona pujada (altres cops l’hem fet de baixada):  com si pugéssim escales durant 20 minuts.
Ja som a dalt, comencem a travessar la carena i pararem al Turó de la Magarola a esmorzar : el lloc on vàrem sopar a les nocturnes.
Seguim cap al sud per un corriol ben estret que fa baixada i que mai no hem fet: si no fem fesa sentirem els senglars.
Ja som a Vista Rica, doncs vinga cap al mirador de la font groga, el coll de la Vinyassa i Vallvidrera superior. Travessem Vallvidrera i agafem una bona baixada per un corriol fins la carretera de les aigües. Seguim una estona tot pla fins el mirador dels Xiprers i vinga, ben fort avall cap a Sant Joan de Deu i el Parc de Cervantes.
En el Parc hi ha quatre taules per poder fer el nostre tradicional dinar compartit.
Data i hora: diumenge 3 de Març  de 2013 9:30 ben puntuals. A les 9:45 comencem a caminar.
Lloc de sortida: metro Mundet línia 3 sortida muntanya.
Lloc d’arribada: metro Zona Universitaria linea 3
Distancia: 15 km, calculo 4 o 4,5 hores.
Desnivell: una forta pujada per començar, uns trams quasi horitzontals fins Vallvidrera i dues fortes baixades fins el final
Cal portar: calçat còmode, aigua, roba d’abric, bastons de muntanya,  esmorzar i dinar per compartir.... i ganes de passar-ho bé. Farem el dinar compartit al Parc de Cervantes. Si, si, ja portaré el moscatell !!!

http://www.singlesbarcelona.es/group/grupactivitatsalairelliure/forum/topics/03-03-13-diumenge-9-30-hores-anem-de-descoberta-pujades-baixades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada